Nejprodávanější globus

-20%
Glóbus Orion - světelný (30 cm)

Nejlepší poměr ceny/kvality

NOVINKA k přijímacím zkouškám

Testy 2017 z matematiky pro žáky 9. tříd ZŠ

Aktualizované vydání pro přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia 2017

Moderní hotel

Autor:Černý, Krupička
Nakladatel:RATIO
Kód:21753
Dostupnost:skladem
Cena s DPH:189 Kč
Množství:
+-
ks
  • Moderní hotel je učebnicí pro studenty i podnikate. Cestováni se stalo fenoménem doby. Cestujeme za prací, za poznáním, za zábavou. Miliony lidí denně překonávají menší či větší vzdálenosti, tráví dny a noci mimo svůj domov. Hotely a další ubytovací zařízení již nejsou určeny pouze vyvoleným či úzké společenské vrstvě. Jakkoliv jsou návštěvníci hotelů různorodí, všichni mají jedno společné. Očekávají za své peníze odpovídající služby. Tyto služby musí být na jedné straně vhodně standardizované, aby hostům usnadnily orientaci, na druhé straně pestré a nápadité. Dynamický nástup výpočetní techniky řadu procesů zjednodušil a urychlil. Žádná originalita či technická dokonalost však nenahradí příjemnou atmosféru, kterou mohou vytvořit jedině pracovníci hotelu. Stále platí, že v hotelu je pánem host. Je těžké, vlastně nemožné vměstnat všechny informace, předpisy, rady a doporučení do jediné publikace.
  • Autorům Jiřímu Černému a Ing. Jiřímu Krupičkovi se přesto podařilo vystihnout ty nejdůležitější zásady výstavby a provozu moderního hotelu.
  • Tato kniha může posloužit jako učebnice pro studenty, jako inspirace pro podnikatele na úseku ubytovacích služeb i jako příručka informovaného hosta. Ti všichni budou v budoucnu určovat a ovlivňovat kvalitu a další rozvoj hotelového průmyslu. Poděkujme autorům, že nás na tuto cestu tak dobře vybavili.
  • Publikace Moderní hotel je vypracována s ohledem na poslední hotelové trendy v Evropské unii. Nové a přepracované vydání.

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují

Cukrářská technologie

Cukrářská technologie
Alena Půlpánová
R Plus
395 Kč
skladem

Zařízení provozoven v kostce

Zařízení provozoven v kostce
Cón František
RATIO
149 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 1.díl

Technologie přípravy pokrmů 1.díl
Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
FORTUNA
145 Kč
skladem

Stolničení

-5%
Stolničení
Salač Gustav
FORTUNA
379 Kč
skladem

Odmaturuj z literatury 1

Odmaturuj z literatury 1
Hánová,Jeřábková a kol.
DIDAKTIS
199 Kč
skladem