DOPORUČUJEME

NOVINKA k přijímacím zkouškám

-10%
Obálka učebnice k přijímacím zkouškám na 8-letá gymnázia

11 cvičných testů z matematiky k přijímacím zkouškám na osmiletá gymnázia.

Přijímací zkoušky na střední školy

-5%
Testy 2017 z matematiky pro žáky 9. tříd ZŠ

Aktualizované vydání pro přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia 2017

Potraviny a výživa - obor Kuchařské práce (učebnice pro odborná učiliště)

Autor:Šebelová Marie
Nakladatel:PARTA
Kód:24951
ISBN:8073200104
Dostupnost:skladem
Běžná cena:219 Kč
Sleva:9 %
Cena s DPH:199 Kč
Množství:
+-
ks
  • Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce.
  • Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě.
  • Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka.
  • Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa.
  • V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy.
    Formát A4, 116 stran, dvoubarevný a čtyřbarevný tisk, barevná obálka, vazba brožovaná, 3. vydání.

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují

Kuchařské práce - technologie 2.díl (učebnice pro odborná učiliště)

-8%
Kuchařské práce - technologie 2.díl (učebnice pro odborná učiliště)
Čermáková Ludmila,Vybíralová Ivana
PARTA
198 Kč
skladem

Stolničení

-5%
Stolničení
Salač Gustav
FORTUNA
379 Kč
skladem

Receptury teplých pokrmů + CD-ROM

Receptury teplých pokrmů + CD-ROM
Runštuk Jaroslav a kolektiv
R Plus
699 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 1.díl

Technologie přípravy pokrmů 1.díl
Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
FORTUNA
145 Kč
skladem