Nejprodávanější globus

-20%
Glóbus Orion - světelný (30 cm)

Nejlepší poměr ceny/kvality

NOVINKA k přijímacím zkouškám

Testy 2017 z matematiky pro žáky 9. tříd ZŠ

Aktualizované vydání pro přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia 2017

Receptury teplých pokrmů + CD-ROM

Autor:Runštuk Jaroslav a kolektiv
Nakladatel:R Plus
Kód:24292
ISBN:9788090409323
EAN:9788090409323
Dostupnost:skladem
Cena s DPH:580 Kč
Množství:
+-
ks

Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Nově jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů.

Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém naleznete řadu potřebných a užitečných informací určených nejen zkušeným kuchařům, ale i žákům a studentům gastronomických oborů. V této verzi naleznete řadu novinek a rozšíření původních rubrik. Novinkou je software "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Rubrika přílohy, hygiena je rozšířena o informace o ALERGENECH a o část MODERNÍ TECHNOLOGICKÁ ZAŘÍZENÍ.

Rovněž rubrika rozbory mas byla rozšířena, a to o dělení jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. K rozšíření došlo i v rubrice receptury v moderní úpravě, kde naleznete již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Již tradiční součástí CD ROMu je rubrika, která obsahuje překlady názvů pokrmů do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s možností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tato novinka umožní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky a studentům hotelových škol pak může být vhodnou pomůckou při výuce cizích jazyků. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i přiložený CD ROM bude Vašim pomocníkem a přispěje k hlavnímu cíly, kterým je spokojenost strávníka.

200 x 290 mm, 584 stran, pevná vazba

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují

Stolničení

-5%
Stolničení
Salač Gustav
FORTUNA
379 Kč
skladem

Receptury studených pokrmů

-5%
Receptury studených pokrmů
Runštuk Jaroslav a kol.
R Plus
466 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 1.díl

Technologie přípravy pokrmů 1.díl
Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
FORTUNA
145 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 2.díl

Technologie přípravy pokrmů 2.díl
Sedláčková Hana
FORTUNA
149 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 3.díl

Technologie přípravy pokrmů 3.díl
Sedláčková Hana
FORTUNA
129 Kč
skladem

Čítanka pro učební obory SOU

-15%
Čítanka pro učební obory SOU
Soukal Josef
SPN
149 Kč
skladem