DOPORUČUJEME

Učebnice k přijímacím zkouškám

-10%
Obálka učebnice k přijímacím zkouškám na 8-letá gymnázia

11 cvičných testů z matematiky k přijímacím zkouškám na osmiletá gymnázia.

Novinka k přijímacím zkouškám

-5%
Testy 2018 z českého jazyka pro žáky 9. tříd ZŠ

Aktualizované vydání pro přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia 2018

Novinka k maturitě 2018

Maturita 2018 z matematiky

Aktualizované vydání k maturitě z matematiky 2018

Ověřeno zákazníky

Rostlinné potraviny - pro zdravotnické školy

Autor:Bulková V.
Nakladatel:INSTITUT PRO DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ
Kód:53376
ISBN:9788070135327
EAN:9788070135327
Dostupnost:do 7 dnů
Cena s DPH:369 Kč
Množství:
+-
ks
  • Kniha seznamuje s vybranými sacharidovými potravinami rostlinného původu, které velmi pozitivně ovlivňují funkci lidského organismu obsahem protektivních látek.
  • Jedná se o obilniny a z nich vyrobené produkty, zeleninu, ovoce, luštěniny a brambory.
  • Kniha pojednává o jejich pěstování či výrobě, vhodném skladování a zpracování vedoucímu k maximálnímu zachování biologicky hodnotných látek.
  • Poněvadž se rozvíjejí i příbuzné obory, dochází ke zdokonalování výrobních procesů potravin, rozšiřuje se jejich sortiment a zlepšuje se jakost i biologická hodnota.
  • Pro uchování zdraví a předcházení nemocem je třeba vědět i o funkčních potravinách, biopotravinách, obsahu důležitých nutričních látek v potravinách a tyto vědomosti aplikovat a využívat ve školním, veřejném, soukromém i dietním stravování.
  • Publikace je určena studentům zdravotnických škol oboru nutriční terapeut, posluchačům bakalářského studia lékařské fakulty a také i široké veřejnosti.

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují