Nejprodávanější globus

-20%
Glóbus Orion - světelný (30 cm)

Nejlepší poměr ceny/kvality

NOVINKA k přijímacím zkouškám

Testy 2017 z matematiky pro žáky 9. tříd ZŠ

Aktualizované vydání pro přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia 2017

Rostlinné potraviny - pro zdravotnické školy

Autor:Bulková V.
Nakladatel:INSTITUT PRO DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ
Kód:53376
ISBN:9788070135327
EAN:9788070135327
Dostupnost:do 7 dnů
Cena s DPH:369 Kč
Množství:
+-
ks
  • Kniha seznamuje s vybranými sacharidovými potravinami rostlinného původu, které velmi pozitivně ovlivňují funkci lidského organismu obsahem protektivních látek.
  • Jedná se o obilniny a z nich vyrobené produkty, zeleninu, ovoce, luštěniny a brambory.
  • Kniha pojednává o jejich pěstování či výrobě, vhodném skladování a zpracování vedoucímu k maximálnímu zachování biologicky hodnotných látek.
  • Poněvadž se rozvíjejí i příbuzné obory, dochází ke zdokonalování výrobních procesů potravin, rozšiřuje se jejich sortiment a zlepšuje se jakost i biologická hodnota.
  • Pro uchování zdraví a předcházení nemocem je třeba vědět i o funkčních potravinách, biopotravinách, obsahu důležitých nutričních látek v potravinách a tyto vědomosti aplikovat a využívat ve školním, veřejném, soukromém i dietním stravování.
  • Publikace je určena studentům zdravotnických škol oboru nutriční terapeut, posluchačům bakalářského studia lékařské fakulty a také i široké veřejnosti.

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují