DOPORUČUJEME

Učebnice k přijímacím zkouškám

-10%
Obálka učebnice k přijímacím zkouškám na 8-letá gymnázia

11 cvičných testů z matematiky k přijímacím zkouškám na osmiletá gymnázia.

Novinka k přijímacím zkouškám

-5%
Testy 2018 z českého jazyka pro žáky 9. tříd ZŠ

Aktualizované vydání pro přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia 2018

Novinka k maturitě 2018

Maturita 2018 z matematiky

Aktualizované vydání k maturitě z matematiky 2018

Ověřeno zákazníky

Zpracování masa pro 3. ročník SOU

Autor:Kolda O., Zelinka K., Kubíček V.
Nakladatel:SOBOTÁLES
Kód:22340
ISBN:8085920298
Dostupnost:skladem
Cena s DPH:155 Kč
Množství:
+-
ks
  • Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků.
  • Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.
Rozsah 104 stran, 79 obrázků, formát A4, 3. upravené vydání, v Sobotáles vydání 2. z roku 1997.

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují

Řezník a uzenář. Anatomie pro 1. a 2. ročník SOU

Řezník a uzenář. Anatomie pro 1. a 2. ročník SOU
Šereda Jaroslav
SOBOTÁLES
119 Kč
skladem

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
Doležal V.,Kadlec F.
INFORMATORIUM
265 Kč
skladem

Cukrářská výroba III pro 3. ročník oboru Cukrář

Cukrářská výroba III pro 3. ročník oboru Cukrář
Bláha L., Conková V., Kadlec F.
INFORMATORIUM
255 Kč
skladem

Cukrářská výroba II pro 2. ročník oboru Cukrář

Cukrářská výroba II pro 2. ročník oboru Cukrář
Bláha L., Conková V., Kadlec F.
INFORMATORIUM
255 Kč
skladem

Cukrářská výroba I pro 1. ročník oboru Cukrář

-5%
Cukrářská výroba I pro 1. ročník oboru Cukrář
Bláha L., Conková V., Kadlec F.
INFORMATORIUM
204 Kč
skladem

Angličtina v gastronomii (English in Gastronomy)

-10%
Angličtina v gastronomii (English in Gastronomy)
Svobodová Eva
INFORMATORIUM
248 Kč
skladem