Nejprodávanější globus

-20%
Glóbus Orion - světelný (30 cm)

Nejlepší poměr ceny/kvality

NOVINKA k přijímacím zkouškám

Testy 2017 z matematiky pro žáky 9. tříd ZŠ

Aktualizované vydání pro přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia 2017

Zpracování masa pro 3. ročník SOU

Autor:Kolda O., Zelinka K., Kubíček V.
Nakladatel:SOBOTÁLES
Kód:22340
ISBN:8085920298
Dostupnost:skladem
Cena s DPH:155 Kč
Množství:
+-
ks
  • Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků.
  • Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.
Rozsah 104 stran, 79 obrázků, formát A4, 3. upravené vydání, v Sobotáles vydání 2. z roku 1997.

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují

Řezník a uzenář. Anatomie pro 1. a 2. ročník SOU

Řezník a uzenář. Anatomie pro 1. a 2. ročník SOU
Šereda Jaroslav
SOBOTÁLES
119 Kč
skladem

Receptury teplých pokrmů + CD-ROM

Receptury teplých pokrmů + CD-ROM
Runštuk Jaroslav a kolektiv
R Plus
580 Kč
skladem

Suroviny pro učební obor Cukrář

Suroviny pro učební obor Cukrář
Bláha L., Kopová I., Šrek F.
INFORMATORIUM
320 Kč
skladem

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař

Stroje a zařízení pro učební obory Cukrář, Pekař
Doležal V.,Kadlec F.
INFORMATORIUM
265 Kč
skladem

Angličtina v gastronomii (English in Gastronomy)

-10%
Angličtina v gastronomii (English in Gastronomy)
Svobodová Eva
INFORMATORIUM
248 Kč
skladem