Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    Zpracování masa pro 3. ročník SOU

    Naše cena s DPH:
    222 Kč DPH 10%
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Kolda O., Zelinka K., Kubíček V.
    Nakladatel:
    SOBOTÁLES
    Kód zboží:
    22340
    ISBN:
    8085920298

    Popis produktu

    • Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků.
    • Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.
    Rozsah 104 stran, 79 obrázků, formát A4
    Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu nebo kliknutím na tlačítko souhlasím, to berete na vědomí. Další informace Souhlasím

    Zboží bylo vloženo do košíku

    S učebnicí vloženou do košíku zákazníci často kupují:

    Opravdu chcete vyprázdnit košík?