Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    Zpracování masa pro 3. ročník SOU

    Naše cena s DPH:
    155 Kč DPH 10%
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Kolda O., Zelinka K., Kubíček V.
    Nakladatel:
    SOBOTÁLES
    Kód zboží:
    22340
    ISBN:
    8085920298

    Popis produktu

    • Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků.
    • Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.
    Rozsah 104 stran, 79 obrázků, formát A4, 3. upravené vydání, v Sobotáles vydání 2. z roku 1997.

    Zboží bylo vloženo do košíku

    Doporučujeme dokoupit