Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    Zařízení provozoven v kostce

    Naše cena s DPH:
    159 Kč DPH 0%
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Cón František
    Nakladatel:
    RATIO
    Kód zboží:
    29215
    EAN:
    9788090409378

    Popis produktu

    • Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování.
    • Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou.
    • Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou problematikou skladování potravin a nápojů, zařízeními na jejich úpravu a otázkami hygieny.

    Určeno pro:
    Střední škola
    Formát:
    A5 (15 x 21 cm)
    Počet stran:
    124

    O učebnici

    Jako další publikaci v oblíbené edici Gastronomie vydává nyní poradenství pro obchod a vydavatelství RATIO práci F. Cóna s nenápadným názvem Zařízení provozoven v kostce. Stačí však jen letmo zalistovat v jednotlivých kapitolách a i odborníka zaujmou na první pohled čtivou formou podávané informace, zabávající se zasvěceně všemi problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá širokou problematikou skladování potravin a nápojů, zařízeními na jejich úpravu a otázkami hygieny. V závěru se rozepisuje o ubytovacích závodech a zařízeních. Podrobná je zejména střední část, týkající se zařízení na zpracovávání a na tepelnou úpravu pokrmů. Detailní text je vhodně doplňován kresbami a fotografiemi jednotlivých přístrojů. Zařízení a stroje, od nejjednodušších, klasických, až po nejmodernější, složité a mnohoúčelové jsou nejenom srozumitelně popsány, ale jejich přednosti i nedostatky jsou objektivně hodnoceny. Z informací vyplývá i vhodné používání pro jednotlivé druhy provozoven společného stravování.

    Publikace je určena především žákům odborných škol, aby lehce a názorně doplňovala učební látku. Bude však sloužit stejnou měrou jako praktická pomůcka pro mnohé začínající podnikatele, kterým nabídne k zamyšlení způsoby, jak vylepšit vlastní podnik, jak racionálně využít a doplnit stávající zařízení a jak tímto způsobem zvyšovat úroveň poskytovaných služeb.

          

    Obsah učebnice

    • Charakteristika provozoven společného stravování
    • Zásady technického řešení provozoven společného stravování a jejich provozní náležitosti
    • Zařízení výrobních středisek
    • Zařízení na mytí nádobí a skla
    • Kuchyňské stroje na mechanické zpracování surovin
    • Zařízení na tepelnou úpravu jídel a nápojů
    • Zařízení na udržování správné teploty jídel a nápojů
    • Velkokapacitní zařízení
    • Ostatní zařízení na tepelné zpracování jídel a nápojů
    • Skladování potravin a nápojů
    • Odbytová střediska
    • Technická zařízení odbytových středisek
    • Automaty
    • Ubytovací závody a zařízení
    • Bezpečnost při práci a protipožární ochrana

    S učebnicí vloženou do košíku zákazníci často kupují:

    S titulem Zařízení provozoven v kostce souvisí:

    Souhlas s použitím souborů cookies

    Tento web používá soubory cookies. Kliknutím na tlačítko souhlasím, to berete na vědomí. Další informace
    Souhlasím a zavřít.
    Nesouhlasím. Budou použity jen cookies nutné pro chod webu.

    Zboží bylo vloženo do košíku

    S učebnicí vloženou do košíku zákazníci často kupují:

    Opravdu chcete vyprázdnit košík?