Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    Nové stolničení v kostce

    Naše cena s DPH:
    299 Kč DPH 10%
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Hrbková Zdeňka
    Nakladatel:
    RATIO
    Kód zboží:
    29209
    EAN:
    9788086351124
    ISBN:
    9788086351124

    Popis produktu

    • Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování.
    • Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.
    • Text Stolničení v kostce obsahuje základy společenské výchovy, vybavení a zařízení pohostinských provozoven, základy jednoduché a složité obsluhy, charakteristiku slavnostního stolování, cataringu, forem řízení a managementu.
    <

    Recenze

     

    Autorka předkládá čtenářům učebnici, která se může stát základní studijní literaturou pro žáky středních hotelových škol i dalších škol s gastronomickým zaměřením. Obsáhlá učebnice nejen shrnuje základní poznatky z oboru, ale věnuje se i novým trendům v gastronomii, které popisuje často i s přesahem nad rámec běžně chápané techniky obsluhy.

    Jde o komplexně pojatou učebnici, na které je možno úspěšně demonstrovat množství interdisciplinárních vztahů mezi jednotlivými vyučovacími předměty na gastronomických školách, což z této publikace tvoří zajímavý nástroj pro další vzdělávání nejen v odborných školách.

    Dr. Hrbková v této knize zúročuje svoji dlouholetou práci v odborném gastronomickém školství a smysluplně spojuje své poznatky z oboru se zkušenostmi ze svého působení v zahraničí. I když je tato kniha zamýšlena primárně jako učebnice pro žáky denního studia středních odborných škol, má velkou šanci stát se důležitou součástí odborné knihovny každého gastronoma, který je ochoten se celoživotně vzdělávat.

    Učebnice svým systematickým budováním mezipředmětových vazeb, množstvím obrázků a detailních popisů, představuje moderní nástroj nejen pro učitele k využití v mnoha oborech vzdělávání středních odborných gastronomických škol, ale i pro zájemce z široké veřejnosti.

    Stát se obecně přijímanou základní učebnicí v daném oboru je ambicí každé takové publikace a já věřím, že této knize se to může podařit.

    Zboží bylo vloženo do košíku

    Doporučujeme dokoupit