Technologie přípravy pokrmů 1.díl

-5%
Učebnice pro SOU a pro hotelové školy
5., aktualizované vydání
389 Kč
Kniha téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně....
614 Kč
5., přepracované vydání
366 Kč
-5%
Učebnice pro SOU a pro hotelové školy
-7%
-5%
5., přepracované vydání
Učebnice pro SOU a pro hotelové školy.
Učebnice pro SOU a pro hotelové školy.
-2%
Kniha téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně....
-5%
Učebnice pro SOU a pro hotelové školy.
Učebnice pro SOU a pro hotelové školy.
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy.
-14%
Čtvrté vydání z roku 2022.
-2%
Kniha téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně....
5., aktualizované vydání
-5%
5., přepracované vydání
-5%
4., aktualizované vydání
pro 2. ročník oboru Cukrář. 5., přepracované vydání
2., rozšířené vydání
Zboží bylo vloženo do košíku
Opravdu chcete vyprázdnit košík?