DOPORUČUJEME

NOVINKA k přijímacím zkouškám

-10%
Obálka učebnice k přijímacím zkouškám na 8-letá gymnázia

11 cvičných testů z matematiky k přijímacím zkouškám na osmiletá gymnázia.

Přijímací zkoušky na střední školy

-5%
Testy 2017 z matematiky pro žáky 9. tříd ZŠ

Aktualizované vydání pro přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia 2017

Ověřeno zákazníky

Nové stolničení v kostce

Autor:Hrbková Zdeňka
Nakladatel:RATIO
Kód:29209
ISBN:9788086351124
EAN:9788086351124
Dostupnost:skladem
Cena s DPH:299 Kč
Množství:
+-
ks
  • Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování.
  • Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.
  • Text Stolničení v kostce obsahuje základy společenské výchovy, vybavení a zařízení pohostinských provozoven, základy jednoduché a složité obsluhy, charakteristiku slavnostního stolování, cataringu, forem řízení a managementu.

Recenze učebnice

 

Autorka předkládá čtenářům učebnici, která se může stát základní studijní literaturou pro žáky středních hotelových škol i dalších škol s gastronomickým zaměřením. Obsáhlá učebnice nejen shrnuje základní poznatky z oboru, ale věnuje se i novým trendům v gastronomii, které popisuje často i s přesahem nad rámec běžně chápané techniky obsluhy.

Jde o komplexně pojatou učebnici, na které je možno úspěšně demonstrovat množství interdisciplinárních vztahů mezi jednotlivými vyučovacími předměty na gastronomických školách, což z této publikace tvoří zajímavý nástroj pro další vzdělávání nejen v odborných školách.

Dr. Hrbková v této knize zúročuje svoji dlouholetou práci v odborném gastronomickém školství a smysluplně spojuje své poznatky z oboru se zkušenostmi ze svého působení v zahraničí. I když je tato kniha zamýšlena primárně jako učebnice pro žáky denního studia středních odborných škol, má velkou šanci stát se důležitou součástí odborné knihovny každého gastronoma, který je ochoten se celoživotně vzdělávat.

Učebnice svým systematickým budováním mezipředmětových vazeb, množstvím obrázků a detailních popisů, představuje moderní nástroj nejen pro učitele k využití v mnoha oborech vzdělávání středních odborných gastronomických škol, ale i pro zájemce z široké veřejnosti.

Stát se obecně přijímanou základní učebnicí v daném oboru je ambicí každé takové publikace a já věřím, že této knize se to může podařit.

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují

Receptury teplých pokrmů + CD-ROM

Receptury teplých pokrmů + CD-ROM
Runštuk Jaroslav a kolektiv
R Plus
580 Kč
skladem

Dějepis pro SOŠ - České a světové dějiny

Dějepis pro SOŠ - České a světové dějiny
Petr Čornej, Ivana Čornejová, František Parkan, Milan Kudrys
SPN
199 Kč
skladem

Český jazyk v kostce pro střední školy

-13%
Český jazyk v kostce pro střední školy
Marie Sochrová
FRAGMENT
156 Kč
skladem

Potraviny a nápoje v kostce

Potraviny a nápoje v kostce
Mašek Libor
RATIO
269 Kč
skladem