Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    -5%

    Cukrářská výroba I pro 1. ročník oboru Cukrář

    3., aktualizované vydání

    • doporučujeme
    Naše cena s DPH:
    204 Kč DPH 10%
    Běžná cena s DPH:
    215 Kč
    Ušetříte:
    11 Kč
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Bláha L., Conková V., Kadlec F.
    Nakladatel:
    INFORMATORIUM
    Kód zboží:
    14771
    EAN:
    9788073330965

    Popis produktu

    • Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.
    • Dále nabízíme díl II. a III.

     

    Určeno pro:
    Střední škola
    Formát:
    A5 (15 x 21 cm)
    Počet stran:
    143

    Obsah učebnice

    1  Úvodem

    • 1.1 Z historie cukrářské výroby
    • 1.2 Hygiena a sanitace v cukrářské výrobě
    • 1.3 Druhy skladů
    • 1.4 Systém kritických bodů - HACCP
    • 1.5 Bezpečnost práce a ochrana zdraví při práci (BOZP)
    • Kontrolní otázky

    2  Propočty surovinových norem

    • 2.1 Význam propočtu surovin na jiné množství výrobků
    • 2.2 Způsob propočtu surovinových norem
    • Kontrolní otázky

    3  Úprava cukru vařením

    • 3.1 Vaření cukerných roztoků
    • 3.2 Cukerné hmoty
    • 3.3 Použití cukerných hmot a roztoků
    • Kontrolní otázky

    4  Polevy

    • 4.1 Charakteristika polev
    • 4.2 Rozdělení polev
    • Kontrolní otázky

    5  Náplně

    • 5.1 Charakteristika náplní
    • 5.2 Rozdělení náplní
    • Kontrolní otázky

    6  Pevná tuková těsta

    • 6.1 Charakteristika pevných tukových těst
    • 6.2 Výběr a úprava surovin
    • 6.3 Rozdělení pevných tukových těst
    • 6.4 Zadělávání a tvarování pevných tukových těst
    • 6.5 Pečení výrobků z pevných tukových těst
    • 6.6 Linecká těsta
    • 6.7 Vaflové těsto
    • 6.8 Křehké těsto
    • 6.9 Slané a sýrové těsto
    • Kontrolní otázky

    7  Třená linecká těsta

    • 7.1 Charakteristika třených lineckých těst
    • 7.2 Výroba, tvarování a pečení třených lineckých těst
    • 7.3 Rozdělení třených lineckých těst
    • 7.4 Výrobky z třených lineckých těst
    • Kontrolní otázky

    8  Pálená hmota

    • 8.1 Charakteristika pálené hmoty
    • 8.2 Výběr a úprava surovin
    • 8.3 Příprava pálené hmoty
    • 8.4 Tvarování pálené hmoty
    • 8.5 Pečení korpusů
    • 8.6 Skladování korpusů
    • 8.7 Výrobky z pálené hmoty
    • Kontrolní otázky

    9  Listové těsto

    • 9.1 Charakteristika listového těsta
    • 9.2 Výroba listového těsta
    • 9.3 Tvarování a pečení výrobků z listového těsta
    • 9.4 Výrobky z listového těsta
    • Kontrolní otázky

     

    Související zboží:

    S titulem Cukrářská výroba I pro 1. ročník oboru Cukrář souvisí:

    Zboží bylo vloženo do košíku

    Související zboží: