Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    Technologie přípravy pokrmů 6

    Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy.

    Naše cena s DPH:
    155 Kč DPH 10%
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Hana Sedláčková, Jaroslav Řešátko
    Nakladatel:
    FORTUNA
    Kód zboží:
    54439
    EAN:
    9788073731144
    ISBN:
    9788073731144

    Popis produktu

    • Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy.
    • Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

    Zboží bylo vloženo do košíku

    Doporučujeme dokoupit