Nejprodávanější globus

-20%
Glóbus Orion - světelný (30 cm)

Nejlepší poměr ceny/kvality

NOVINKA k přijímacím zkouškám

Testy 2017 z matematiky pro žáky 9. tříd ZŠ

Aktualizované vydání pro přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia 2017

Technologie přípravy pokrmů 2.díl

Učebnice pro SOU a pro hotelové školy.

Autor:Sedláčková Hana
Nakladatel:FORTUNA
Kód:51155
ISBN:9788071689522
EAN:9788071689522
Dostupnost:skladem
Cena s DPH:149 Kč
Množství:
+-
ks
  • Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
  • První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček.
  • Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy.
  • Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého.
  • Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny.
  • Pátý díl je věnován studené kuchyni.
  • Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují

Technologie přípravy pokrmů 1.díl

Technologie přípravy pokrmů 1.díl
Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
FORTUNA
145 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 3.díl

Technologie přípravy pokrmů 3.díl
Sedláčková Hana
FORTUNA
129 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 4.díl

Technologie přípravy pokrmů 4.díl
Sedláčková Hana
FORTUNA
149 Kč
skladem

Stolničení

-5%
Stolničení
Salač Gustav
FORTUNA
379 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 5.díl

Technologie přípravy pokrmů 5.díl
Sedláčková Hana
FORTUNA
159 Kč
skladem

Receptury teplých pokrmů + CD-ROM

Receptury teplých pokrmů + CD-ROM
Runštuk Jaroslav a kolektiv
R Plus
580 Kč
skladem