Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    Technologie přípravy pokrmů 1.díl

    Učebnice pro SOU a pro hotelové školy

    • doporučujeme
    Naše cena s DPH:
    145 Kč DPH 10%
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
    Nakladatel:
    FORTUNA
    Kód zboží:
    16894
    EAN:
    9788071689126
    ISBN:
    8071689122

    Popis produktu

    • Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
    • První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček.
    • Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy.
    • Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého.
    • Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny.
    • Pátý díl je věnován studené kuchyni.
    • Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

     

    Doporučujeme dokoupit

    Se zbožím Technologie přípravy pokrmů 1.díl zákazníci nejčastěji kupují následující zboží:

    Zboží bylo vloženo do košíku

    Doporučujeme dokoupit