Nejprodávanější globus

-20%
Glóbus Orion - světelný (30 cm)

Nejlepší poměr ceny/kvality

NOVINKA k přijímacím zkouškám

Testy 2017 z matematiky pro žáky 9. tříd ZŠ

Aktualizované vydání pro přijímací zkoušky na střední školy a gymnázia 2017

Technologie přípravy pokrmů 6

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy.

Autor:Hana Sedláčková, Jaroslav Řešátko
Nakladatel:FORTUNA
Kód:54439
ISBN:9788073731144
EAN:9788073731144
Dostupnost:skladem
Cena s DPH:155 Kč
Množství:
+-
ks
  • Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy.
  • Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

S tímto zbožím zákazníci nejčastěji kupují

Technologie přípravy pokrmů 4.díl

Technologie přípravy pokrmů 4.díl
Sedláčková Hana
FORTUNA
149 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 5.díl

Technologie přípravy pokrmů 5.díl
Sedláčková Hana
FORTUNA
159 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 1.díl

Technologie přípravy pokrmů 1.díl
Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
FORTUNA
145 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 3.díl

Technologie přípravy pokrmů 3.díl
Sedláčková Hana
FORTUNA
129 Kč
skladem

Technologie přípravy pokrmů 2.díl

Technologie přípravy pokrmů 2.díl
Sedláčková Hana
FORTUNA
149 Kč
skladem

Stolničení

-5%
Stolničení
Salač Gustav
FORTUNA
379 Kč
skladem