Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    Kuchařské práce - technologie 2.díl (učebnice pro odborná učiliště)

    Naše cena s DPH:
    198 Kč DPH 10%
    Běžná cena s DPH:
    215 Kč
    Ušetříte:
    17 Kč
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Čermáková Ludmila,Vybíralová Ivana
    Nakladatel:
    PARTA
    Kód zboží:
    24952
    ISBN:
    8073200163

    Popis produktu

    • Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov.
    • Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku.
      Formát A4, rozsah 84 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná. 2. vydání.

    Zákazníci s tímto titulem často kupují:

    Se zbožím Kuchařské práce - technologie 2.díl (učebnice pro odborná učiliště) zákazníci nejčastěji kupují následující zboží:

    Zboží bylo vloženo do košíku

    Zákazníci s tímto titulem často kupují: