Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    Kuchařské práce - technologie 1.díl (učebnice pro odborná učiliště)

    Naše cena s DPH:
    229 Kč DPH 10%
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Šindelková Alena
    Nakladatel:
    PARTA
    Kód zboží:
    24954
    ISBN:
    8085989832

    Popis produktu

    • Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce.
    • Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně.
    • Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů.
    • Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi.
      Formát A4, rozsah 92 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná. 2. vydání.

    Zákazníci s tímto titulem často kupují:

    Se zbožím Kuchařské práce - technologie 1.díl (učebnice pro odborná učiliště) zákazníci nejčastěji kupují následující zboží:

    Zboží bylo vloženo do košíku

    Zákazníci s tímto titulem často kupují: