Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    -5%

    Restaurace a host - Základní odborné vědomosti (restaurace, hotel, kuchyně)

    Základní odborné vědomosti. Restaurace - host - kuchyně.

    Naše cena s DPH:
    759 Kč DPH 10%
    Běžná cena s DPH:
    799 Kč
    Ušetříte:
    40 Kč
    Dostupnost:
    skladem
    ks
    DO KOŠÍKU
    Autor:
    Reinhold Metz
    Nakladatel:
    SOBOTÁLES
    Kód zboží:
    51852
    EAN:
    9788086706184
    ISBN:
    9788086706184

    Popis produktu

    Kniha je určena především studujícím hotelových škol a příslušných oborů na SOU a dále mladším pracovníkům restauračních a hotelových provozoven.

    Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí.

    Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odborných souvislostí a plánování jednotlivých pracovních postupů. Praktické příklady pak ukazují, jak jednat s hosty a jaké metody vedou k rychlým obchodním úspěchům.

    Množství barevných ilustrací přispívá k snažšímu pochopení výkladu a rychlému osvojení si potřebných vědomostí. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka slibuje stát se vyhledávanou a nepostradatelnou pomůckou nejen při výuce na školách, ale i u mladších pracovníků v restaurační praxi.

    Formát: 185,0 x 255,0 x 36,0 mm
    Počet stran: 602
    Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

    Zboží bylo vloženo do košíku

    Doporučujeme dokoupit