Zpracování hovězího masa - výuková tabule -23% 137 Kč skladem SCIENTIA DO KOŠÍKU Formát 67 x 96 cm akce
Zpracování vepřového masa - výuková tabule -23% 137 Kč skladem SCIENTIA DO KOŠÍKU Formát 67 x 96 cm akce
Technologie přípravy pokrmů 3.díl 155 Kč skladem FORTUNA Sedláčková Hana DO KOŠÍKU Učebnice pro SOU a pro hotelové školy.
Stolničení - obor Kuchařské práce (učebnice pro odborná učiliště) 156 Kč skladem PARTA Šindelková Alena DO KOŠÍKU
Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických a sociálních zařízeních -8% 172 Kč skladem Septima Šebek Luboš DO KOŠÍKU Učebnice pro odborná učiliště.
Technologie přípravy pokrmů 4.díl 180 Kč skladem FORTUNA Sedláčková H., Nodl L., Řešátko J.,... DO KOŠÍKU Učebnice pro SOU a pro hotelové školy.
Potraviny a výživa - obor Kuchařské práce (učebnice pro odborná učiliště) -5% 366 Kč skladem PARTA Šebelová Marie DO KOŠÍKU
Stolničení - obor Kuchařské práce (učebnice pro odborná učiliště) 156 Kč skladem PARTA Šindelková Alena DO KOŠÍKU
Kuchařské práce - technologie 1.díl (učebnice pro odborná učiliště) 299 Kč skladem PARTA Šindelková Alena DO KOŠÍKU
Kuchařské práce - technologie 2.díl (učebnice pro odborná učiliště) 321 Kč skladem PARTA Čermáková Ludmila,Vybíralová Ivana DO KOŠÍKU
Zařízení závodů - obor Kuchařské práce (učebnice pro odborná učiliště) 299 Kč skladem PARTA Šebelová Marie DO KOŠÍKU